Pekskärmsmätningar gav Destination Järvsö 34 000 svar på 3 månader

Destination Järvsö

Destination Järvsö ville ta reda på hur nöjda deras besökare var. Vad tycker egentligen besökarna om Järvsö och dess utbud av aktiviteter? För att på bästa sätt ta reda på detta så användes åtta pekskärmar som placerades på olika strategiska besöksmål.

Pekskärmar är ett effektivt och flexibelt verktyg för att mäta besökares upplevelse. Besökarna besvarar en eller flera frågor om sin upplevelse i direkt anslutning till besöket genom att trycka på en smiley och besvara ett par följdfrågor. Resultaten från alla pekskärmar erhålls i realtid och kan följas via en hemsida och/eller via rapporter mailade 1 gång per vecka.

Mätningarna resulterade i åtgärder
Destination Järvsö lyckades få in 34 000 svar på 3 månader berättar en nöjd Maria Rosén Marknadschef Destination Järvsö.

– Vi ser att enhetscheferna är positiva och har stor hjälp av resultatet från mätningarna. Resultaten är tillgängliga i realtid via hemsidan och åtgärder har vidtagits utifrån besökarnas uttryckta önskemål.

Ge besökare möjlighet att snabbt återkoppla
Vill du också ha möjlighet att upptäcka problem i tid och snabbt ta action på det som dina besökare och kunder tycker bör förbättras?
Testa våra lösningar med pekskärm och/eller QR-kod! Med QR-kod besvarar besökarna enkäten direkt i sin egen mobiltelefon, genom att scanna in koden med kameran. Läs mer här och kontakta oss för mer information. 035-22 70 50 info@improveit.se


Nyhetsbrev

Bli först med att ta del av erbjudande och nya spännande artiklar och intervjuer!